ІІІ ТУР ОСВІТНЬОГО ПРОЕКТУ «РІДНА СУМЩИНА»

22 жовтня 2015 року відбувся третій тур обласного освітнього проекту «Рідна Сумщина». Організаторами заходу стали Департамент освіти і науки обласної державної адміністрації, Сумський обласний центр позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю. Учасники фінального етапу – 50 кращих юних краєзнавців області взяли участь у тестуванні за напрямами: «Історичні події», «Пам’ятки архітектури», «Видатні земляки», «Історико-культурні та природні заповідники», що проводився у Сумському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти.

Шосткинський район у заході представляли учні Воронізької загальноосвітньої школи ім. П.О.Куліша Грибачова Валерія та Білоус Богдан. Очолювала делегацію методист районного Будинку дитячої та юнацької творчості О.В.Білоус. Учасників обласного заходу привітали та нагородили грамотами заступник директора Українського державного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді Д.Г.Омельченко та директор Департаменту освіти і науки Сумської облдержадміністрації О.І.Попова.

Термін реалізації проекту у 2015 році добігає кінця, але продовжується пошуково-дослідницька, волонтерська робота дітей та учнівської молоді, що спонукає до самовідданої праці на благо національного відродження України.

Кiлькiсть переглядiв: 280

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.