ПІДБИТО ПІДСУМКИ РАЙОННОГО ЕТАПУ КОНКУРСУ МАЛЮНКІВ ТА ТВОРІВ ЗА ТЕМОЮ «ЛЮДИНА ТА ЛІС»

Завершився І етап щорічного конкурсу на кращий дитячий малюнок та кращий твір на тему «Людина та ліс», що проводився серед учнів шкіл Шосткинського району в рамках Всеукраїнської акції «Майбутнє лісу в твоїх руках». Конкурсною комісією визначено кращі роботи, що відповідають критеріям оцінки малюнків та творів. Переможцями районного етапу визначено:
«Кращий малюнок»
І місце Прокопець Віктор, учень 4 класу Миронівського НВК
ІІ місце Линок Анна, учениця 2 класу Клишківського НВК
ІІІ місце Бур Ігор, учень 1 класу Богданівського НВК

«Кращий твір»
І місце Шемет Дарія, учениця 5 класу Собицького НВК
ІІ місце Савела Марк, учень 7 класу Клишківського НВК
ІІІ місце Несвітайло Вадим, учень 7 класу Клишківського НВК.

Всього на конкурс надійшло 19 творів та 36 малюнків.
Переможці нагороджені грамотами відділу освіти Шосткинської районної державної адміністрації та грошовими винагородами, які предоставило ДП «Шосткинське лісове господарство».
Щиро вдячні всім учасникам конкурсу за небайдуже ставлення до природи, за вкладені творчість, старання у кожну роботу!
«… я вважаю, що, навіть, найкрасивіші слова не опишуть нашої квітучої планети та її могутні ліси. Нам слід прагнути, щоб ті багатства, які передали нам предки, побачили наші нащадки. І це залежить виключно від нас. Людство має з повагою ставитися до лісів – легенів Землі».
Нечвоглод Верніка, учениця Воронізької ЗОШ ім. П.О.Куліша
«Велике і прекрасне людське благо – відчувати естетичну насолоду від спілкування з лісом… Ставитися до лісу необхідно дбайливо, бо він, як усе живе, потребує піклування, людського догляду. У нашому селі працює Собицьке лісництво, працівники якого дбайливо доглядають за лісом і його мешканцями. Лісничі – це люди, які знають про зелені насадження все, вони вкладають у процес вирощування та відновлення лісів не лише свій труд, а й душу. Учні нашої школи допомагають садити дерева, виготовляють і розвішують шпаківні, навіть створили власний міні-дендропарк. Адже наш святий обов’язок – не стояти осторонь. Ліс – багатство нашої країни і його майбутнє – у наших руках».
Шемет Дарія, учениця Собицького НВK

Кiлькiсть переглядiв: 574

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.