АКЦІЯ "МИ ЗА МИР!"

21 вересня світова спільнота відзначає Міжнародний день миру (International Day of Peace). Цей день є символом всесвітньої відмови від воєнних дій та насильства. В Україні День миру відзначають з 2002 року. Сьогодні мир в Україні не є абстрактним бажанням, це усвідомлена мета, адже за мирне існування, за право жити у власній державі триває боротьба на сході країни. І найвищу цінність миру, який є запорукою щасливого життя, сьогодні відчула кожна українська родина.
Сьогодні ООН закликає всі країни світу зупинити військові дії та припинити проливати кров. Цей день для того, аби спонукати окремих людей, групи та громади на всій планеті до осмислення проблем миру, обміну інформацією та практичним досвідом його досягнення.
Вихованці Районного Будинку дитячої та юнацької творчості теж долучилися до акції «Ми за мир!». Взяли участь у майстер-класі по виготовленню паперових голубів. Залишили побажання миру для України на імпровізованому полотні. Розповіли одноліткам та друзям про мету своєї акції. /Files/images/foto/IMG_5033.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 199

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.